SON DAKİKA

Haber Ekspress

Stajyer Handan Toprak belediyeyi batırdı

Stajyer Handan Toprak belediyeyi batırdı
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 16:57 'de eklendi.
Barış Çelik

Başkan Rahmi Yazıcı’nın Esnaf Odası toplantısında yaptığı konuşmada bir konu dikkatimi çekti. Daha önce bizim de dikkatimizi çeken göl kenarına yapılan lojistik firmalarının yerini, büyük bir üniversitenin de istediğini söyledi Başkan Yazıcı.. Anlaşılan üniversite yerini ranta kurban etmişler..Düşünsenize göl kenarında büyük bir üniversite olsaydı, bataklık olan göl kenarları yemyeşil parklara, yürüyüş alanlarına dönüşmüş olsaydı harika olmaz mıydı? Hem Büyükçekmece’nin canlanmasına katkı hem de esnafın iş yapmasına katkı. Dedim ya rant söz konusu olunca gerisi teferruat oluyor malesef…

 

Bu kadar kötü yönetilmemize rağmen etrafımızdaki belediyelere bakınca yinede kendimizi şanslı hissediyoruz bu da trajikomik bir durum tabi.. Avcılar Esenyurt Silivri Küçükçekmece gibi yerleri görünce en iyisi yine bizim becerikli Hasan diyorsun…!

 

Yer esnaf ve sanatkarlar odası, oda başkanı seçimi, bir diğer konuşmacı Büyükçekmece’nin çeyrek asırlık belediye başkanı, kendi deyimi ile belediyeciliğin doktoru Hasan Akgün.. (Doktorumuz böyle ise vay  bu memleketin haline)..Stajer Handan Toprak Benli’nin belediyeyi batırmasını yadırgamamak gerek…! Dönelim konumuza, bizim çeyrek asırlık belediye başkanımız, becerikli Hasan, Büyükçekmece esnafının iş yapamamasını emperyalist güçlere bağlamasın mı, gözüm o an bakanlıktan gelen adamlara kaydı.. Tahmin ettiğiniz gibi gülüyorlardı, bizde güldük tabi… Dile kolay çeyrek asır yönetip her fırsatta dünya kenti yaptığını iddaa ettiğin kenti, bu kez emperyalist güçler yüzünden esnafının iş yapamadığını  söylüyorsun. Aklımızla adeta alay ediyorlar ama bizim insanımızda bunu hakediyor, hani bir laf vardır uluslar hakettiği gibi yönetilirler…! Ee biz de öyle yönetiliyoruz işte. Bilinçli bir toplum olsaydık, belediye başkanları göreve gelir gelmez, yandaşa, iş-yer-ihale-rant gibi işler ile uğraşacağına yaşadığımız yeri daha güzel, modern yaşanabilir yapabilirimin peşinde koşarlardı.

 

Dönelim tekrar Rahmi başkana söylemler güzel, eylemler yetersiz.. Sanırım kırmadan dökmeden en güzel ifade bu.. Biz fikrimizi ortaya koyalım isteyen istediği yerden alsın.

Kalın sağlıcakla…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa