SON DAKİKA

Haber Ekspress

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bugün sizlerle yazmaya başlama hikayemi paylaşacağım. Yıllardır kendim yazıp kendim okuduğum, bazılarını eşime okutup fikrini sorduğum, deneme niteliğinde çalışmalarım oldu

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu haber 25 Mayıs 2018 - 16:44 'de eklendi.
Mine Atak

Bugün sizlerle yazmaya başlama hikayemi paylaşacağım. Yıllardır kendim yazıp kendim okuduğum, bazılarını eşime okutup fikrini sorduğum, deneme niteliğinde çalışmalarım oldu. Eşim yazdıklarımı başarılı bulduğunu ve yayınlanması gerektiği yönünde fikrini her zaman söyledi. Fakat ben yakın bir zamana kadar yazdıklarımı yeterli bulamadım. Çünkü yazma amacım, okuyucuya olaylara başka açılardan bakmayı gösterebilmek ve okuduklarında kendilerinden bir şey bulup, hayatlarında etki yaratacak görüşler sunmaktı.

 Ve bunu yapabilmem için olaylara, yaşananlara, insanlara, ilişkilere, toplumsal bütün konulara doğru bir bakışım olmalıydı. Yazdıklarımın amacıma uygun olması için okumam, öğrenmem, araştırmam, ders çıkarmam, doğru yorumlamam ve bunları yapabilmem içinse zaman gerekliydi. Ancak birkaç ay öncesine kadar yoğun tempolu bir iş hayatım olduğu için istediğim gibi hayatınıza dokunabilecek, anlam katabilecek makaleler yazmaya vaktim olmadı. Çalışma hayatıma bir süre ara verdikten sonra kendimi dinlemeye ve yazmaya başladım. Yazdıkça artık amacıma uygun yazılar yazdığımı keşfettim ve sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Toplumsal konulara bakış açımı geniş tutabilmek, daha yerinde çözümlemeler yapabilmek ve doğru tespitler sunabilmek için ikinci kez üniversiteye, Sosyoloji eğitimine başladım. İstedim ki yazdıklarımın temeli sağlam olsun, alt yapısı boş kalmasın.

Bilgi paylaşılmazsa çöptür mantığı ile bildiklerimi, düşündüklerimi, hayallerimi, gerçeklerimi sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle yazdıklarımı paylaşmam anlamında beni teşvik eden eşim Savaş Atak’a teşekkür ediyorum.

Gazetesinin sayfalarını bana açan ve artık sahaya inip habercilikte yapmam konusunda beni teşvik etmeye çalışan, yazılarımı beğenip, yorumlarını dile getiren HaberEkspress Gazetesi Sahibi Barış Çelik’e teşekkürler.

Her gün beni arayıp Mine Hanım köşe yazınız var mı diye sorup ilgilenen, yazılarımı beğenip, değerli eleştirileriyle bana fikir sunan HaberEkspress Editörü Hakan Eser’e teşekkürler.

Yazılarımın ilk yayınlandığı günden bugüne sosyal medya da beğenip, güzel yorumlar yaparak yazdıklarımı önemli bulup dikkate alan, değerli Öğretmenim ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya’ya teşekkür ediyorum.

İyi günümüzde kötü günümüzde her zaman yanımızda olan can arkadaşımız, bölgemizin çok değerli gazetecilerinden Fatma Sarıbıyık Yıldırım’a yazılarımı okuduğunu ve çok başarılı bulduğunu söyleyerek beni mutlu edip yüreklendirdi. Teşekkürler Fatma Sarıbıyık Yıldırım.

Değişim Yönetimi ve Liderlik Eğitimi Programında dersinde bulunma şansını yakaladığım ve daha sonra her konuda desteğini gördüğüm, paylaştığı deneyimleri ve bilgisiyle hayata bakışımda büyük değişiklik yaratan GA Danışmanlık Sahibi değerli Hocam Güven Açık’a fikirleriyle yoluma ışık tuttuğu için teşekkür ediyorum.

Kızlarından gururla bahsederken gözlerinden ışıklar saçan bir baba dinledim birkaç gün önce. Öyle güzel anlattı ki kızlarına duyduğu sevgiyi ben hayran kaldım. Babalar ve kızları arasında her zaman başka bir aşk vardır. İşte o aşkı kızlarını anlatırken gözlerinde gördüm. Sofram Restoran’ın sahibi Tayyar Kankaya ağabeyimizden söz ediyorum. Önceki gün kendisiyle telefonla görüştüm ve bana yazılarımla ilgili öyle güzel şeyler söyledi ki yazma isteğim daha da arttı. En önemlisi geçtiğimiz günlerde yayınlanmış olan Televizyonunuzu Öldürme Vakti başlıklı köşe yazımı ailece bir saat tartıştıklarından bahsetti. Bunu duymak benim için anlatılamaz bir mutluluk oldu. Çok teşekkür ediyorum Tayyar Kankaya.

Yazılarımı takip edip beğenen ve yorumlarını ileten, Çatalca’da uzun yıllar görev yapan ve şuan da Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü değerli Hocamız Coşkun Bartan’a teşekkürler.

Bölgemizin spor konusunda nabzını tutan, uzun yıllardır tanıdığım, gazeteciliğe yıllarını vermiş, görüşlerine saygı duyduğum değerli arkadaşımız Hakan Songur ile telefonda görüştüm. Yazılarımla ilgili söylediklerinden dolayı mutlu oldum. Yazılarımı başarılı bulduğunu ve yazmaya devam etmem için söyledikleri bana şevk verdi.

Ve sosyal medyada yazılarımı okuyup, beğenen paylaşmaya değer bulan bütün arkadaşlarıma; yorumlarınızla, beğenilerinizle, paylaşımlarınızla çıktığım bu yolda daha emin adımlarla ilerlemem için güç verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım bende yazılarımla toplumumuz için faydalı işlere vesile olurum ve sizlerin hayatlarında bir iz bırakırım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa