SON DAKİKA

Haber Ekspress

TEŞEKKÜRLER BAKIRKÖY BELEDİYESİ!

TEŞEKKÜRLER BAKIRKÖY BELEDİYESİ!
Bu haber 28 Kasım 2019 - 19:04 'de eklendi.
Duygu Oruç

Hayvanlara olan zaafımı beni tanıyan herkes bilir. Bugün “Bakırköylü ‘hayvancı’ teyze” olarak anılmıyorsam sebebi yaşımdır ancak hayvancı sıfatına sonuna dek bağlı kalacağım gururla.

Uzun lafın kısası olmaz bence ama ben biraz da haber mahiyeti taşısın diye kısa tutacağım bu yazıyı.

Tüm belediyelerin “veteriner işleri” birimi var ancak (hepsini bilmediğimden bütünü kastetmesem de) pek çoğunu bilerek Bakırköy Belediyesi’ni özellikle tebrik ediyorum, çünkü gönderilen hiçbir hayvanı iyileştirmeden ya da iyileştiğine dair bir ışık görmeden asla taburcu edip aldıkları adrese bırakmıyorlar.

3 gün, 5 gün, 7 gün, hatta 10 gün bekledikten sonra hayatından şüphe duyduğum bir kediyi, çok kötü durumda olduğu için uyutmuş olabilirler diyebileceğim bir yer, bana sapasağlam kavuşturdu 17-18 gün sonra…

NE DESEM AZ AMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER!

Bu noktada tek bir eleştiri ve talebim var: Ekip muazzam ama yetersiz…

Yetersizliği ise toplama ekibinde… Bir iki araba değil, üç beş araba çalışırsa daha çok can kurtulur veteriner hekim ya da hekimlerinizin elinde. “Trafik kazası geçirmiş bir hayvan merkeze götürülmek için zamanı beklemesin mesela”

Mesela bir ihbar ardından 2 saat sonra değil de hemen gelinsin ve hemen ulaştırılsın oraya.

Hepten hakkı verilsin bu işin, hepten önünüzde saygıyla eğilinsin ve hepten örnek olun başta İBB olmak üzere tüm büyükşehir, il ve ilçe belediyelerine…

Önerimi dikkate alacağına inandığım BAKIRKÖY BELEDİYESİ’ne yeniden içten bir teşekkür ve sevgiyle…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa