SON DAKİKA

Haber Ekspress

THOR’UN ÇEKİCİ VE KUMBURGAZ

THOR’UN ÇEKİCİ VE KUMBURGAZ
Bu haber 27 Aralık 2022 - 17:39 'de eklendi.

Thor un çekici ve Kumburgaz ne alaka değil mi?

Ülke için oldukça vahim bir durum ama anlatmaya çalışayım.

Bir ülkenin Cumhurbaşkanı, kararname ile bir gece ansızın ilçenin eğitim ve park alanlarını konut yapılabilir hale getiriyor ve satış için tümşartları oluşturuyor.

Vatandaş bu yerleri okul için bağışlamış ise, ancak öyle kullanabilirsin diyen bir yasa varken. Ülkenin Cumhurbaşkanı ben yasa masa tanımam der gibi, okul olması gereken bir arsayı nasıl olurda konut yeri olarak el koyar anlamak mümkün değil.

Bu işin bir izahı var mı diye düşünüyorum?

Siyasetçilere bakarsak var, efendim Hasan Akgün falan yeri yaptı bilmem nereyi sattı gibi bir rezaleti başka bir yanlışla aklama yoluna gidiyorlar. Arkadaşlar ülkenin her yerinde Belediye başkanları buna benzer satış işlemlerini yapıyor. Bakın parti ayrımı yapmıyorum. Gücü yeten bu ülke halkının yeşil alanlarını ve benzeri sosyal donatı alanlarını imara açıp yandaşına peşkeş çekiyor, bu yanlışı elbet biliyoruz. İşin vahim tarafı bu ülkenin bir vatandaşı olarak, Sayın Cumhurbaşkanı’nın bundan haberi olduğuna inanmak istemiyorum. Ben özellikle buna benzer yerleri bulup haberini yapıp Cimer üzerinden Cumhurbaşkanlığına şikayet ediyordum,

Bu işi Cumhurbaşkanlığı eli ile yapanı kime şikayet edeceğiz.

Mesela Cimer’e şöyle bir yazı yazsam ne cevap verecekler…

Bir gece Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kumburgaz falan parselde bulunan arsamı okul yaptırmak için bağışladım. Sonradan öğrendim ki benim okul yeri olarak bağışladığım arsamı Sayın Cumhurbaşkanı özelleştirerek birilerine rant sağlamak için konut ve ticarethane yapmış. Şikayetçiyim konunun derhal düzeltilmesini istiyorum desem ne cevap verecekler?

Tabii ki veremeyecekler…

Cumhurbaşkanlığı gibi önemli, ülkenin tepesindeki ismi ve makamı kim ve hangi cesaret ile böyle bir olaya dahil eder akıl alır gibi değil…

Başkanlık sistemi için yakınımdaki insanlara tane tane anlattım, bizim gibi ülkelerde malesef bu sistem olmaz çünkü başkanın da denetlenmesi lazım. Onu da yapacak yargı lazım!

Gelinen noktada başkanlık sistemi bu ülkenin altına döşenmiş bir bombadır, en çok zararı şu an Ülke ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanı görmektedir.

Gelelim Thor’a

Başkanlık sistemi Thor çekicini bir faninin eline vermektir. Bu sınırsız güç öyle sağa sola salladınmı bazen Kumburgazlı’nın başına bazen  bir başkasının başına düşer. Bir bir gün bu çekiç bu şekilde başka bi faninin eline geçecek ozaman ne olacak dersiniz ?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa