SON DAKİKA

Haber Ekspress

Türk Kadını yine tarih yazdı!

Türk Kadını yine tarih yazdı!
Bu haber 04 Eylül 2023 - 13:14 'de eklendi.

Bu coşkunun bu gururun tarifi yok. Türkiyede nefesler tutuldu izlerken. Muhteşemdi her saniyesi. Eller havada Türk Bayrağımız dalgalandı ve kızlarımız “erik dalı” oynadılar. A Milli Voleybol takımımız , 04.09.2023 tarihinde yaşattığınız tüm güzel duydular için kalbimi size bırakıyorum.

Milletler Ligi’nde ilk şampiyonluğu yaşayan ve dünya sıralamasında zirveye oturan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bu sezon 2. kez tarih yazmak için sahaya çıktı. Filenin Sultanları, 3. kez finale çıkma başarısı gösterdiği CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan karşısında ilk altın madalyasını almak için mücadele etti. Türkiye, organizasyonda C Grubu maçlarının 5’ini de kazanmış, 16’lı turda Belçika’yı ve çeyrek finalde de Polonya’yı elemişti. Ay-Yıldızlılar yarı finalde ise son şampiyon İtalya’yı geriden gelerek 3-2’yle saf dışı bırakmayı başardı. Sırbistan’ı nefes kesen maçta final setinde deviren ve güçlü rakibine 3-2’lik üstünlük kıran A Milli Voleybol Takımımız, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonu oldu.

Başarılarınız daim yolunuz açık olsun kızlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa