SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ülkece biz ne yapıyoruz? Gerçekten aklım almıyor

Ülkece biz ne yapıyoruz? Gerçekten aklım almıyor
Bu haber 04 Mart 2020 - 12:31 'de eklendi.
Naz Tuana DOĞDU
Dün yine gözlem noktası vuruldu ve önceki gün de Ruslar Serakib’e girmişti. Erdoğan 5 Mart’ta Putin ile Rusya’da görüşecek. Ruslar sıkıştırmak için her şeyi yapıyor. Hangi destek ve argümanlarla masaya oturacak Erdoğan?

Şunları yazmıştım, ekleme yaptım.

İstersen on binlerce tank ve askerle gir, hava desteği olmadan askerleri ölüme atmaktır bu. Gencecik evlatlar yanlış politikaların sonucu hayattan kopuyor. Suriye’de ne yapıyoruz? 2011’den beri ne elde etti ülke?

“Esed kendi vatandaşlarını öldüren bir diktatörmüş.” Öyle diyorsunuz. Sudan’da darbe ile başa geçen El Beşir denen insan kasabı, 300 bin vatandaşını öldürmüştü. Türkiye’ye davet etmiş, gülücüklerle karşılamıştınız? Esad’ın canı cehenneme, kendi iç politikalarına karışmak sizlere mi düştü? Askerimizi yarın bizim de başımıza bela olacaklara neden kalkan yapıyorsunuz? İktidar Meclis’ten (Anayasanın 92. Maddesi) savaş yetkisi almadan Suriye ile savaşmaktadır. Bu çok açık anayasal ihlaldir diyeceğim ama kendi kendime “saçmalama” diyeyim. Uluslararası hukuk önünde ağır yaptırımlara kalabilir ülkemiz. Suriye sınırında tarım yapılacak diye mayınlar temizlenmişti. Ardından Suriye ile sorunlar başladı. Ardından inatla bu politika devam ettirildi. 5 milyon mülteci, binlerce IŞİD’li doldu ve bombalar patlattılar, kaybettiğimiz insanlarımız ve bozulan demografik yapımız. Şimdi de kapıyı açtık diyorlar. Mültecilere Ensar, Müslüman kardeşiyiz diyorlardı, şimdi tutan mı var deyip sokaklarda muhacir kovalıyorlar. Çoluk çocuk, kadın, genç şu an sınırda bir umut diyerek soğukta bekliyor. Bu insanlık değil, bunun çözümü bu değil. Ne elde edildi? İdlib’den doğru dürüst haber bile alamıyoruz. Hatay Devlet Hastanesi’ne haberciler yaklaştırılmıyor!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa