SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yay burcunda Yeniay (24 Kasım 2022)

Yay burcunda Yeniay (24 Kasım 2022)
Bu haber 21 Kasım 2022 - 17:20 'de eklendi.

Hayat, siz planlar yaparken başınıza gelen şeylerdir.”

24 Kasım günü saat gece 01.58 de Yay burcunda Yeniay meydana gelecek. Yay burcunda 1derecede I. dekanı olan Jüpiter dekanı ve Yay dwad’ın da olacak.

 

Yeni başlangıçları, yeniliği ifade eden bu yeniay aslında değişken niteliğini de ortaya çıkartacağından, farklı alternatif seçeneklere yönelmemize de olanak sağlayabilir.

 

Yeniay’da Yay burcundaki Merkür ve Venüs ile beraber oluşan stelyum (gezegen toplaşması), zihinsel ve duygusal yaşantımıza biraz pozitiflik katarak üstümüzdeki ağırlığı da kaldıracak.

 

Yay burcu doğası, iyimser, hoşgörülü, samimi, açık, kendine özgü yaşam felsefesi olan ve edindiği tecrübe ile deneyimlere ait bilge/ mentor yapısını ortaya çıkartırken; gölge yönüyle de, her zaman doğru bildiği inancı savunan (fanatizm), yargılayıcı, kaba, çokbilmiş ve patavatsız özelliklerini de gösterir.

 

Bu durumda farklı alternatif olan seçeneklerden ilerlerken, “her şeyi biliyorum” bilgiçliği ile ilerlemek zorlayıcı taraf olsa da, önceden tecrübe ettiğimiz konulara yönelmeyi seçmek doğru bir yöntem olacaktır.

 

Yeniay’ın dispozitörü olan Jüpiter durakta(station) pozisyonda ve ertesi gün ileri hareketine başlayacak.

 

Kendi hayat planınız için “gerçekçi” bakış açısıyla planlarınızı eyleme geçirmeniz gerektiğini de hatırlatmak isterim. Birden fazla seçenekleriniz olsa da, hepsini aynı anda yapamayacağınız için kategorilere bölerek ya da birini bitirip diğerine başlayarak ilerlemek doğru bir yöntem olacaktır.

Bu durumda önemli olan sadece hayallerinizde kalabilecek bir plan olmaması ve rafa kaldırılmamasıdır.

 

Beklediğiniz bir haber, sonuç ya da görüşme var ise, Yeniay sonrasındaki 2. veya 3. günü itibariyle tercih edebilirsiniz, şansın ve kısmetin daha akıcı olabileceğine işaret ediyor.

 

Fakat bu durum ilk kez olacak (ilk görüşme) ise,bunu pek desteklemeyebilir.

 

Yeniay enerjisi aslında “yeni başlangıçlar” sözünü aktifleştirse de, bu Yay Yeniay’ındaki konu daha önceden iletişim kurduğunuz ama bir sebepten dolayı geri dönüş alamadığınız veyauzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle iletişim sağlamanıza vesile olmasıdır.

 

Ümidinizi kestiğiniz daha önceden başvurduğunuz iş görüşmesi (mülakat) sonucu, beklediğiniz bir belge ya da sınav sonucunda da süpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

 

Daha önceden tanıdığınız bildiğiniz yakın çevrenizdeki kişilerle uzun zamandır görüşmemiş, konuşmamış iseniz, (kardeş,akraba,arkadaş,komşu vs.) tekrar o kişiler ile yüzyüze veya internet üzerinden iletişime geçerek görüşme ve sohbet etme imkanını sunacaktır.

 

Fakat her ne olursa olsun önceden karar verdiğiniz ve başlamış olduğunuz bir işin/ olayın/ durumun/ ilişkinin önceki ve şu an ki gidişatına bakarak gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmeniz sağlıklı bir sonuca ulaşmanızı sağlayacak.

 

Bununla birlikte, Yeniay haritasının yükseleni Başak ve dispozitörü Merkür Yay’ın yücelim yöneticisi Yengeç’te bulunuyor.

 

ilişkide olduğunuz kişilerle (evlilik,ortaklık) veya kendi aileniz ya da partnerin ailesiyle birlikte güzel vakit geçirerek umut vaad eden gelecek planlarınız hakkında konuşmalar yapabilirsiniz.

 

Çocuklarınızın eğitim (ilköğretim/üniversite/yükseköğrenim) hayatıyla ilgili ders müfredatına yeni düzenlemeler gelmesi, yazılı ve görsel basındaki haberlerin yanıltıcı, abartılı halinin fanatizm konusunu yükseltmesi, din adamları, hakimler, yüksek mahkemelerithalat/ihracat sorunları, dolandırılma-kandırılma gibi konular da ortaya çıkabilir.

 

Eğitim-öğretim alanında sözleşmeli veya kurumlar arası öğretmenler atamalarının olması, üniversitelerdeki araştırma görevlileri ya da profesörlerin yer/ kadro değişimi de olasılıklar dahilindedir.

 

Sağlık açısından baktığımızda ise, bağışıklık sisteminin düşmesinden kaynaklı gribal enfeksiyonlar, akciğer – bronş ve nefes alma sorunları, psikolojik gerginlikten kaynaklı siyatik siniri, huzursuz bacak sendromu ve bacak ağrıları ile bağırsak rahatsızları görülebilir.

 

Yay Yeniay’ı ve Türkiye

 

Ülkemizdeki yabancı göçmenler, göçmenlerle ilgili (hangi ülkeden geldiklerine göre) etnik kimlikle ilişkilendirilen (nüfus belgesi, pasaport, evrakla ilgili) prosedürlere ait yasal düzenlemeler, ülke sınırından giren mülteciler, uluslararası ilişkiler ve komşu ülkelerle olan sınırlarımızla bağlantılı terör ve savaş, anlaşmalar, ittifaklar ve sınır anlaşmazlıkları ilekamu görevlileri, sağlık ve tıp sektörü (doktorlar), devlet personelleri (polis-asker) hakkındaki konular gündemlerimizde olacak.

 

24 Kasım Öğretmenler günü olan bu Yeniay’da, öğretmenlik mesleğini yapan ve kendini eğitime adamış olan herkesin gününü kutlarım.

Sevgiler

Selin Çeğilli

Astrolog / Beden Dili ve Profil Analiz Uzmanı

Arkturus Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa