SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yazsan olmuyor yazmasan olmaz…

Yazsan olmuyor yazmasan olmaz…
Bu haber 20 Şubat 2019 - 12:40 'de eklendi.
Naz Tuana DOĞDU

Ankara Emniyeti, hak arayan kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunan Polise sahip çıkarak, “kızın babası FETÖ’cü” diye açıklama yapıyor.

Babası FETÖ’cü olunca kızına cinsel saldırıda bulunma hakkına mı sahip olunuyor? Bu nasıl bir açıklama, bu nasıl ülke? Bırakalım babasını, kızın kendisi FETÖ’cü olsa ne farkeder? Velev ki suçlu diyelim, bir devlet kendi vatandaşına insanlık suçu işleyebilir mi?

FETÖ tabiri; her türlü pisliği örtmek ve zulmü perdelemek için kullanılıyor. Aslında cinsel saldırı burada çok önemsiz kaldı. Çürümüşlüğün bile bir noktası var, onu da geçtik.

Babası FETÖ’cü ise kadına taciz etmek hak ama kardeşi darbeci ve FETÖ’cü ise büyükelçilik, bakanlık, yükselmek, en iyi yerlerde iş hak.

Makul FETÖ’cü, makul olmayan FETÖ’cü, şahane ülke …

Eğer başörtülü bir kadın AKP’ye oy verirse, “benim başörtülü bacım”, eğer hak arayan, karşı çıkan bir başörtülü kadın ise FETÖ’cü ve terörist.

Eğer Kürt vatandaşımız AKP’ye oy verirse “Kürt kardeşlerim”, eğer karşı ise terörist.

AKP’lilerin içinden FETÖ’cü çıkarsa Bakan, büyükelçi olabilir, ama Bank Asya’ya para yatırmış birisi senin ailende varsa dünyayı zehir ederler.

Eğer AKP’li isen, akraban varsa devlette en iyi yerlerde iş senindir ama AKP’li değilsen neredeyse yaşama hakkın yoktur.

Eğer AKP’li isen makul vatandaş, değilsen teröristsin, dahası insan değilsin…

”…bu ülke batmaya mahkumdur ve batacaktır. Çünkü çürümüş, kokuşmuş, geri dönülemez yola sokulmuştur…”

“Sadece iki günümüz var yaşamak için. Bu günleri de aşağılık insanların önünde diz çökerek geçirmeye değmez.” Voltaire

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa