SON DAKİKA

Haber Ekspress

Yol bir yere gitmez, gidersek biz gideriz. ” Tunç SOYER ve kararlı yolculuğu”

Yol bir yere gitmez, gidersek biz gideriz. ” Tunç SOYER ve kararlı yolculuğu”
Bu haber 08 Şubat 2024 - 21:15 'de eklendi.

Siyaset zorlu yolculuklarla dolu bir süreçtir. Diğer yanıyla, “imkansızlıkların arasında imkanlar yaratabilme sanatıdır” der önemli siyasi bilim adamları..

Buradan hareketle CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sahip olduğu geniş vizyonuyla doğuda ve batıda karşılık bulmuş bir belediye başkanıdır. Böylesi değerli bir donanıma dün alkış tutanlar bu defa geriye dönüp başta yol arkadaşları olmak üzere Soyer’ i yalnız bırakma sürecini hepimize yaşatmışlardır.

Hatırlamak gerekir ki; siyaset bir ekip, takım ve dayanışma biçimidir. Kayıp kazanç, varlık yokluk, düşmek kalkmak siyasette olduğu gibi genel yaşamımızın da bir parçasıdır. Bu gerçekten kimse kaçmaz kaçamaz. Daha da ötesinde dayanışma ve yol arkadaşlığı bir kişilik, şahsiyet ve karakter ortaklığıdır. Bu anlayışı takip etmek yerine kısa yoldan yol arayanların yaptığı nankörlük olduğu kadar büyük bir ilkesizlik tutarsızlıktır. Bu yanlışı yapanlar önce dönüp kendi siyasi biyografisine bakmalıdır.

Tunç bey” in zarafetinden, inceliğinden ve saygın davranışlarından dolayı sessiz kalmayı uygun bulduğu davranış biçimine hiç kimse farklı bir anlam yüklemesin.
Değerlendirme ve eleştiride bulunanların süreci iyi okuması, yansız, objektif, vicdanlı ve akılcı davranmaları gerekir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak hayatları boyunca rüyalarında dahi göremeyecekleri bir yere gelenler daha doğrusu getirilenler “vefa” denilen değerli kavramın anlamını tekrar hatırlamalı ve unutmamalıdırlar.

Tarih unutmaz ve affetmez.
Sadece siyaset mi? Hayatımızın genelinde kazanç zarar, doğru yanlış, başarı başarısızlık ve benzeri kavramlar bir bütün olarak ele alınmalıdır.
“Elmas yontulmadan insan yanılmadan mükemmel hale gelemez” der Konfücyüs..

O halde, öncelikle yaşananlardan ders çıkarıp mümkünse hatalarımızı en aza indirip inatla ve inançla hedeflerimize doğru koşmanın yol ve yöntemlerine bakmalıyız.
Örnek olarak Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ ü ve yol arkadaşlarını rehberimiz olmayı devam ettirmeli ve tarihi süreçleri iyi okuyarak ders çıkarmalı kolaycılığa koşmamalıyız.

Bu vesile ile kararlı ve emin adımlarla yoluna devam eden Tunç Soyer başta
olmak üzere inançlı ve kararlı yanında yer alan tüm dostlara selam olsun..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa