SON DAKİKA

Haber Ekspress

YILDIZ VİNÇ OTO KURTARMA

YILDIZ VİNÇ OTO KURTARMA
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 20:46 'de eklendi.

4 seneden bu yana sektörde yer alan Yıldız Vinç Oto Kurtarma, müşterilerine birçok alanda hizmet sunuyor. Merkezi Denizli’nin Buldan ilçesinde yer alan Yıldız Vinç Oto Kurtarma, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“4 YILDIR KENDİ İŞİMİ YAPMAKTAYIM.”

Yıldız Vinç Oto Kurtarma firma sahibi Sayın Fatih Yıldız “Yaklaşık 15 yaşından beri vinç işletmeciliği ve oto kurtarma işinde çalışmaktayım. Son 4 yıldır kendi işimi yapmaktayım. Makinalarımızla çalışmaya başladık. Şu anki yaşımız 25. Son 4 yıldır da Denizli Buldan bölgesinde çalışmaktayım.” Diye konuştu.

BÜNYEMİZDE 2 TANE KURTARMA ARACIMIZ VARDIR.”

Sayın Fatih Yıldız “Bizi rakiplerimizden ayıran en büyük özelliğimiz, işimizi bilen birisi olmamız. Fiyatlarımız makuldür. İçimizde bir artniyet yok. Bünyemizde 2 tane vincimiz vardır. Türkiye’nin her yerine gitmektedir. 2 adet de oto kurtarma aracımız vardır.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa