SON DAKİKA

Haber Ekspress

Gelecek vaat eden genç sanatçı Mesut Can Yılmaz

Eminim bu başlık altında birçok isim tanıdık, fakat hepimiz biliriz ki bazı isimler bize daha fazla bir ışık verir. Kendine özgü müziğini ilk dinleyişte ışık veren isim oldu DJ Mesut Can Yılmaz!

Gelecek vaat eden genç sanatçı Mesut Can Yılmaz
Bu haber 23 Ocak 2024 - 11:21 'de eklendi.

Prodüktörlüğünü yaptığı albümünün hepsini keyifle dinliyor takipçileri.  ‘Dark’ isimli parçası bu yaza damgasını vuracak gibi gözüküyor.  Dünya müziği tadında ki hem tanıdık hem de evrensel, sürükleyici ezgiler insanı alıp götürdüğünü söylüyor DJ Mesut Can Yılmaz’ın dinleyicileri. Arabanızın camından uzaklara bakarak kendi klibinizi çektiğiniz müziklerle dolu bir albüm yaptığını söylüyor genç DJ. Biz kendisini yeni tanımış olsak da, DJ Mesut Can Yılmaz, ‘mcy7’ adı altında ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinden dinleyici kitlesi olan, müzik platformlarında tanınmış bir prodüktör.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa